Wijkevenementen

Een aantal artiesten van het Waalzinnig Festival treedt ook op bij andere evenementen in Nijmegen. Ze sluiten aan bij bestaande evenementen én ze traden op op de wijkevenementen die wij zelf organiseren in Hees en Dukenburg.

Waalzinnig in Dukenburg

Op zaterdag 15 juni waren we in en rondom de Ontmoetingskerk in de wijk Meijhorst. Met optredens in de kerk, op het plein en in de tuin.

Met poëzie en mooie akoestische muziek optredens in de theetuin. Verschillende optredens op het kerkplein, waar ook de boeken en creamarkt te vinden was. In de kerk, op het grote podium konden we genieten van de stevige rock van Purple Sky en prachtige nummers van de artiesten van ons artiestenbureau. Floor, Cingunn, Anil, Crazy Mouth, Robin, Richard, Laura verzorgden mooie optredens.

Deze dag was ook de officiële opening van de Waalzinnig expositie die van 15 juni tot eind juli in de Ontmoetingkerk te zien was. Met werken van Mignon Ohlenroth, Tonnie Ohlenroth, Danny Bodt en Carine Doktor.

Waalzinnig in Hees

Op zondag 23 juni streek het Waalzinnig neer in Hees. In de kapel van het Sancta Maria Klooster waren er optredens binnen en op een groot podium buiten. Heerlijke ijsjes, de kleedjesmarkt en poffertjes bakfiets maakten het feest compleet. Waalzinnig artiesten Floor, Anil en Gulcinn traden op en ook dansschool Flex en PUUR verzorgden een optreden. Het MOMO theater, Spel Mag 'R Zijn en de band Jukebox wisten het publiek te raken. Er werd gewerkt aan een wandkleed en ook de Theaterstraters gaven acte de présence. Het werd een geweldige dag! Speciale dank gaat uit naar de organisator Miel Verstappen en gastpresentator Jolan.

Hier zie je een kleine impressie.
Alle foto's zijn te bekijken via onze Facebookpagina in de foto albums "Waalzinnig in de Meijhorst" en "Waalzinnig in Heesch".

Facebook
Instagram
YouTube
Mail ons
Schrijf je in voor de Waalzinnig nieuwsbrief