Wijk evenementen

 

Naast dat de artiesten optreden tijdens ons festival weekend, treden ze ook op op verschillende andere evenementen in Nijmegen. Ze sluiten aan bij bestaande evenementen én ze treden op op de wijk evenementen die wij naast het weekend van 29 en 30 juni organiseren. We gaan de wijk in. Zo zijn we er in Hees en in de Dukenburg.

Waalzinnig in de Dukenburg

Zaterdag 15 juni 13.30 - 17.30 uur

Deze middag zijn we er in en rondom de Ontmoetingskerk in de wijk Meijhorst. Met optredens in de kerk, op het plein en in de tuin. De poëzieroute wordt door onze schrijvers en poëten ingevuld en er zullen mooie akoestische optredens zijn in de theetuin, waar je op je gemak geniet van een heerlijke kop thee of koffie met fijn gebakken taartjes. Voor op het plein verschillende optredens en een boeken- en cd- markt en laat het creatief centrum zien welke mooie handwerken zij daar maken. 

Inclusief Festival, art inclusive Waalzinnig Nijmegen

 

Deze middag wordt in samenwerking met
De Ontmoetingskerk georganiseerd.

Waalzinnig in Hees

Zondag 23 juni 13.00 - 18.00 uur

Een week ná Waalzinnig in de Dukenburg en het festivalweekend in centrum Nijmegen, zijn we er in Hees: in de kapel van de Sancta Maria Klooster met optredens binnen en een groot podium buiten. Foodtrucks en een ijskar met heerlijke ijsjes zorgen voor de innerlijke mens en op de kleedjesmarkt vind je leuke spulletjes. Onze Waalzinnig artiesten geven acte de presence en ook dansschool Flex en PUUR zullen een optreden verzorgen. Jukebox maakt het feestje compleet.

Inclusief Festival, art inclusive Waalzinnig Nijmegen

ontmoetingskerk waalzinnig

 

Deze middag wordt in samenwerking met
Sancta Maria en vereniging Dorpsbelang
Hees georganiseerd.

Facebook
Instagram
YouTube
Mail ons
Schrijf je in voor de Waalzinnig nieuwsbrief