Wijk evenementen

Naast dat de artiesten optreden op het festival wordt er op de diverse podia in de Nijmeegse wijken ook een mooie plek voor ze vrijgemaakt.

Zelf organiseren we dit jaar:

  • Waalzinnig wijkfestival bij GVO de Klup
  • Waalzinnig Hiphop festival

Verder treden onze artiesten op bij:

  • Into the Fik
  • Dag van de Lindenholt
  • Beweegfestival Nijmegen

Organiseer jij een event in jouw wijk komend jaar en sta je open voor fijne optredens? Laat het ons weten! We denken graag met je mee over een aantrekkelijke invulling.

10 juli - Waalzinnig HipHop festival

Op zondag 10 juli organiseert Het Waalzinnig Festival het HipHop Festival Waalzinnig aan de Waal. Met een dag vol muziek, rap en dans maken we er een feestje van.

Met optredens van de brass band, rap artiesten Bo, Jenna, Tarik, Vernon, Joshua, Mik, Sempagne en Delano, Joris, Jantje, RVK, Alisteks, Siep, Semmy K en MarraVD en beatboxer Anil. Genna Dance Studio geeft enkele optredens en DJ JF en MC Kingsta zorgen ervoor dat alles losjes in elkaar overloopt.

Het is eigenlijk te veel om op te noemen.

Dit is een event dat je zeker niet mag missen!

 

WAAR?
Strandbar Stek
Waalplein 5 - Nijmegen

HOE LAAT?
12.00 - 18.00 uur

KOSTEN?
Helemaal gratis!

hiphopfestival Nijmegen - Waalzinnig aan de Waal
Waalzinnig in de wijk 12 juni Hees

Waalzinnig in de wijk Hees

Op 12 juni waren we in de wijk Hees voor een geweldig Waalzinnig wijk festival. De hele middag door werden we ondergedompeld in dans, theater, circus en gezellig samenzijn. Bij GVO De Klup was er voor iedereen iets te bekijken en te beleven. Met veel optredens voor en door jong en oud. Dat doen we met het volgende Waalzinnig zeker nog eens!

19 juni - Dag van de Lindenholt

De Dag van Lindenholt is een jaarlijks terugkerend evenement voor en door de inwoners van de Nijmeegse wijk Lindenholt. Park de Omloop, het gebied tussen de Kinderboerderij en het Wijkatelier Lindenholt, staat in het 3e weekend van juni volledig in het teken van samenkomen en verbinden. Voor veel van onze bezoekers is dit het jaarlijkse uitje voor Vaderdag!

Een aantal van onze artiesten traden tijdens dit heerlijke gezinsweekend op. Ze werden zoals elke keer weer enthousiast onthaald. Levenslied zanger Robin, beatboxer Anil en zangeres Imme gaven een geweldig optreden.

Meer informatie over de Dag van de Lindenholt vind je op de website: www.dagvanlindenholt.nl.

dag van de lindenholt Waalzinnig
Facebook
Instagram
YouTube
Mail ons
Schrijf je in voor de Waalzinnig nieuwsbrief