Circus

Jong, belegen en van alles daartussenin.

Circustheater Stoffel begeleidt bijzondere mensen door middel van circustheater naar succeservaringen. Daarbij is er ruimte voor zowel actieve als receptieve kunstbeleving. Deelnemers krijgen de kans om naar elkaar en elkaars talenten te kijken en om samen te spelen, te oefenen en te presenteren.

Tijdens de 2018 editie van ons festival kreeg het publiek de mogelijkheid om mee te spelen tijdens het meespeelcircus. Het zorgde voor heel veel vrolijke gezichten.

Voor de editie van het Waalzinnig Festival van 2022 startte de co productie Circus met twee scholen in Nijmegen, waarin een diverse groep van basisschoolleerlingen samen aan de slag gingen en daar niet alleen heel veel plezier uithaalden, maar elkaar ook echt hebben leren kennen. Bijzonder. Gezien het feit dat de leerlingen vlak bij elkaar naar school gaan, maar elkaar feitelijk nog nooit ontmoet hadden. Tot een optreden op 26 juni is het helaas niet gekomen. Covid strooide roet in het eten. Wel kijken we terug op een succesvolle en blij makende samenwerking.

Meer over Circus Stoffel op de website: circustheaterstoffel.nl.

Facebook
Instagram
YouTube
Mail ons
Schrijf je in voor de Waalzinnig nieuwsbrief