Circus

Jong, belegen en van alles daartussenin.

Circustheater Stoffel begeleidt bijzondere mensen door middel van circustheater naar succeservaringen. Daarbij is er ruimte voor zowel actieve als receptieve kunstbeleving. Deelnemers krijgen de kans om naar elkaar en elkaars talenten te kijken en om samen te spelen, te oefenen en te presenteren.

Tijdens de 2018 editie van ons festival kreeg het publiek de mogelijkheid om mee te spelen tijdens het meespeelcircus. Het zorgde voor heel veel vrolijke gezichten.

Voor de editie van het Waalzinnig Festival van 2022 is de co productie Circus gestart met twee scholen in Nijmegen, waarin de diverse samenstelling van basisschoolleerlingen samen aan de slag gingen en daar niet alleen heel veel plezier uithaalden, maar elkaar ook echt hebben leren kennen. Bijzonder. Gezien het feit dat de leerlingen vlak bij elkaar naar school gaan, maar elkaar feitelijk nog nooit ontmoet hadden. Tot een optreden komt het niet op 26 juni. De co productie is inmiddels beƫindigd. We kijken terug op een succesvolle en blij makende samenwerking.

Meer over Circus Stoffel op de website: circustheaterstoffel.nl.

Facebook
Instagram
YouTube
Mail ons
Schrijf je in voor de Waalzinnig nieuwsbrief