Paula Walta Waalzinnig Festival 2024

Dans

Vrouwenverhalen

Stichting Beeldend Danstheater Telder en de Lindenberg. werken samen aan Vrouwenverhalen: een voorstelling in dans, muziek en tekst.

De deelneemsters aan deze co-productie werken sinds begin april aan deze voorstelling die zich richt op het horen en zien van de vrouw. Voelt iedereen die meedoet zich gehoord en gezien? Dan is voor ons deze co-productie geslaagd. De groep is een mooie mix van vrouwen die gebruik maken van het Lindenbergproject Cultuur op Recept en reguliere cursisten van de Lindenberg. Zij worden begeleid door dansdocent en cultuurcoach Paula Walta. Het eindresultaat van Vrouwenverhalen is te zien op het Waalzinnig Festival.

Over Stichting Beeldend Danstheater Telder

Stichting Beeldend Danstheater Telder bestaat uit een groep mensen die zich professioneel bezig houdt met beeldende kunst, dans, theater en muziek. De artistieke leiding is in handen van choreografe Paula Walta. Telder maakt door verbinding van dans met andere kunstvormen een beeld, een taal en een nieuw verhaal. Verschillende soorten kunst komen samen in voorstellingen, performances en installaties.

Facebook
Instagram
YouTube
Mail ons
Schrijf je in voor de Waalzinnig nieuwsbrief