Tekenen
Fotografie
Clownerie
Theater
Muziek
Dans
Circus
Beweging
Film
Boeken

Co producties

Het Waalzinnig Festival is er niet alleen op de festivalsdag. Om de samenwerking tussen mensen te stimuleren starten we maanden voorafgaand aan het festival al met de zogeheten co producties. In die co producties brengen we verschillende groepen mensen bij elkaar. In de hoop dat het wederzijds begrip vergroot wordt. Hopende dat we werelden groter maken.

En dat lukt. Erg goed mogen we wel zeggen.

Voorafgaand aan het festival van 26 juni 2022 hebben in verschillende kunstdisciplines mooie projecten plaatsgevonden. Variërend van cartoon tekenen tot djembé spelen, dansen en fotograferen. In totaal waren er 10 co producties actief.

Elke co productie presenteerde zichzelf tijdens het festival op 26 juni. Op de verschillende pagina’s op deze website kun je de resultaten bekijken.

Weten hoe de deelnemers zelf terugkijken op hun deelname aan de co-producties? Lees hun positieve verhalen in het verslag van het evaluatie onderzoek dat we hebben laten uitvoeren.

In 2023 starten de eerste co producties weer op. Wil je meedoen? Heb je ideeën? Of wil je gewoon op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoef je niets te missen.

Facebook
Instagram
YouTube
Mail ons
Schrijf je in voor de Waalzinnig nieuwsbrief