In 2022 vierden we ons lustrum. En dat deden we met een geweldig mooi programma én een volle dag. Dit jaar vullen we een heel weekend met fijne optredens, een aantrekkelijke markt en heerlijk eten.

 Je vindt ons op 29 en 30 juni op en rondom het Mariënburgplein én in de Lindenberg in Nijmegen. Met podia in de Lindenberg, LUX, de bibliotheek en op het Mariënburgplein. Exposities in de bibliotheek en op diverse andere plekken in de stad. Flaneren op het plein langs de kunstmarkt, met kramen vol kunst en nijverheid. Naast spetterende optredens op het hoofdpodium verrast worden door aparte, ontroerende, grappige activiteiten… we hebben van alles in de pen voor je en zijn er volledig op gericht om er een geweldig feest van te maken.

Tot die tijd zijn de verschillende groepen in onze co-producties al druk bezig om tot mooie kunstuitingen te komen. We dansen, maken muziek, werken aan een mooi theaterstuk, zijn in de weer met fotografie en schilderkunst… Er gebeurt al heel veel. Je volgt het allemaal via onze socials. Direct op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

CO-PRODUCTIES

Vanaf januari zijn er verschillende groepen hard aan het werk om een mooie voorstelling of expositie te maken. Van dans tot toneel, muziek tot graffiti, fotografie en clownerie: er is van alles gaande. Het aanbod is gevarieerd, net zoals de samenstelling van de groepen. We kijken erg uit naar de resultaten. Tijdens het harde werken, zal onze ambassadeur Jolan met zijn collega’s van het Multimediateam Pluryn een aantal van de groepen bezoeken. Die kleine inkijkjes delen we met jou op onze socials. Lees, like en geniet daar vooral van.

 

WIJKACTIVITEITEN

Onze artiesten staan niet alleen op ons podium. Je ziet een aantal van hen ook terug op de wijkactiviteiten die we organiseren. Waalzinnig gaat voorafgaand aan het festival de wijk ik. Met leuke events in de Dukenburg, Lindenholt en in Hees bijvoorbeeld. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van alles wat er georganiseerd wordt.

Waalzinnig 2024 Nijmegen
Facebook
Instagram
YouTube
Mail ons
Schrijf je in voor de Waalzinnig nieuwsbrief