Multimediateam Pluryn Waalzinnig Festival 2024

Over het Multimediateam Pluryn

Diepgravende interviews en een sprankelende, indrukwekkende verslaglegging aan de hand van spannende filmtechnieken: het is allemaal wel besteed aan het Multimediateam Pluryn.

 

Dit filmbedrijf is van alle markten thuis: of het nu om nieuwsitems van de Pluryn Nieuwsflits gaat, interviews met ministers en popsterren, documentaires, gamereviews of bedrijfsfilms.

 

De medewerkers werken met professionele apparatuur en weten wat ze doen. De interview technieken zijn fris en sprankelend.

Met het uiteindelijke eindproduct weten ze altijd de juiste snaar te raken. Wij zijn blij dat ze ook deze 6e editie weer mee deden.

Film

Het Multimedia team Pluryn werkt al vele jaren bij het Waalzinnig Festival. Het team maakt filmpjes voor onze social media en maakte de aftermovies. Tijdens deze editie namen ze de co-productie Film voor hun rekening. En volgden ze de co producties Dans en Muziek. Ze laten daarin niet alleen zien wat de co-producties inhouden en wie daaraan mee doen. Ze laten ons vooral zien wat de toegevoegde waarde is van de co-producties. Samenwerken met mensen die je nog niet kent of met mensen die in een heel andere levensfase staan. Geconfronteerd worden met hobbels en uitdagingen waar je zelf misschien nog nooit van gehoord hebt... stuk voor stuk bijzondere verhalen die het Multimediateam op indringende wijze vast wisten te leggen.

Facebook
Instagram
YouTube
Mail ons
Schrijf je in voor de Waalzinnig nieuwsbrief